y
[GDK][carousel2][#5E00FF]


Υλοποιείται ένα πάγιο αίτημα της Σερραϊκής κοινωνίας και ιδιαίτερα των επισκεπτών της Ακρόπολης καθώς ο Δήμος Σερρών έχει δρομολογήσει διαδικασίες για την τοποθέτηση φωτισμού στην δημοτική οδό που οδηγεί στην ακρόπολη του Κουλά και τον Άγιο Νικόλαο.


Πρόκειται για μία διαδρομή την οποία καθημερινά δεκάδες πολίτες εκτελούν τόσο με τα πόδια όσο και με Ι.Χ. προκειμένου να απολαύσουν την πανοραμική θέα της πόλης, ωστόσο η έλλειψη φωτισμού τις βραδινές και απογευματινές ώρες καθιστούν το σημείο επικίνδυνο ιδιαίτερα για τους πεζούς.

Η διαδρομή

Όπως μας δήλωσε ο Αντιδήμαρχος Έργων κ. Ηλία ς Γκότσης: «Θα φωτίσουμε από την διασταύρωση της Χρυσοπηγής μέχρι την τελευταία στροφή που πάει στο τουριστικό περίπτερο στην Ακρόπολη. Πέρασε από το Δημοτικό Συμβούλιο, πέρασε από την οικονομική και περιμένουμε την εγκριτική την οποία περιμένουμε σύντομα και μόλις αυτό γίνει δεν χρειάζεται κάποια άλλη διαδικασία, ξεκινάει το έργο. Αυτό γίνεται διότι το ζητήσανε πάρα πολλοί πολίτες γιατί ανεβαίνουν με τα πόδια πάνω. Κακός που δεν έγινε μέχρι τώρα το έργο, αν και τα πεζοδρόμια ολοκληρώθηκαν δεν μπήκε όμως ο φωτισμός».

Του Καγιογλίδη Παναγιώτη | Πηγή: serresparatiritis.gr
Από το Blogger.