y
[GDK][carousel2][#5E00FF]

«Μελέτη βιωσιμότητας δεν απαιτείται βάσει του Νόμου» δήλωσε σήμερα στην ΕΡΤ Σερρών ο Αντιδήμαρχος Παύλος Μυστακίδης μιλώντας για το θέμα που έθεσαν χθες το μεσημέρι στελέχη της ηγεσίας του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας , Στρατηγός και Δ/ντής του Ταμείου Εθνικής Άμυνας κ. Σταθιάς και ο Σύμβουλος του Υπουργού Εθνικής Άμυνας κ. Ζησιμάτος που συνοδευόταν από συμβούλους τους, στη συνάντηση που είχαν με το Δήμαρχο Σερρών Πέτρο Αγγελίδη και τον Αντιδήμαρχο Παύλο Μυστακίδη στα γραφεία της πρώην ΤΕΔΚ.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΣΕΡΡΕΣ, ΠΑΥΛΟΣ ΜΥΣΤΑΚΙΔΗΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ,

Το θέμα της συνάντησης ήταν η συμφωνία που έχει γίνει βάσει του Ν.2745/99, ένας Νόμος της Υπηρεσίας Μετεγκατάστασης αξιοποίησης στρατοπέδων που είχε ως αντικείμενο την απόδοση κάποιων τμημάτων των στρατοπέδων πολεοδομημένων στο Τ.ΕΘ.Α και στην απόδοση των υπολοίπων τμημάτων με βάση τη συμφωνία, στους Δήμους. Τα στελέχη της ηγεσίας του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας έθεσαν θέμα ύπαρξης μελέτης βιωσιμότητας για ό,τι θα γίνει κατά την αξιοποίηση από τον Δήμο Σερρών.

«Εμείς κάναμε ό,τι ακριβώς ορίζει ο Νόμος, το έχουμε ολοκληρώσει και έχει ελεγχθεί, δεν αναφέρεται στο Νόμο ότι χρειάζεται μελέτη βιωσιμότητας» είπε ο κ. Μυστακίδης συμπληρώνοντας πως αυτά είναι προφάσεις και η έννοια της μελέτης βιωσιμότητας είναι τελείως άκαιρη, ανεπίκαιρη και ανούσια.

Ο Δήμαρχος Σερρών και ο Αντιδήμαρχος Παύλος Μυστακίδης θα συναντηθούν εκ νέου με στελέχη της ηγεσίας του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας στις 12 και 13 Σεπτεμβρίου στο Υπουργείο όπου θα ξανασυζητήσουν το εν λόγω θέμα.

Πηγή: ert.gr
Από το Blogger.