y
[GDK][carousel2][#5E00FF]


Με στόχο την μεγαλύτερη προσέλευση εκθετών και κοινού, σε σειρά ενεργειών για την αναβάθμιση της εμποροπανήγυρης στην Ηράκλεια προχώρησε η δημοτική αρχή της περιοχής.

Πηγή φώτο: serreslife.gr
Η διοργάνωση τριών εκδηλώσεων εντός του χώρου διεξαγωγής της πανήγυρης, η μείωση κατά 25% στην τιμή ενοικίασης του χώρου για τους εκθέτες, η διεύρυνση των εκθετών και η αναζήτηση νέων, οι επαφές με παραγωγούς και μικροπωλητές παραδοσιακών και βιολογικών προϊόντων και η συνεργασία με το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Σερρών είναι μόνο μερικές κινήσεις που αναμένεται να τονώσουν δυναμικά το θεσμό, με στόχο την απόκτηση της χαμένης αίγλης του.

«Αν και πέρυσι είχαμε μια μικρή αύξηση στην συμμετοχή εκθετών και κόσμου, ομολογουμένως η εμποροπανήγυρη της Ηράκλειας εδώ και καιρό έχει μια πτωτική πορεία. Στόχος μας η αναζωογόνηση και αναβάθμισή της. Προς την κατεύθυνση αυτή κινούμαστε σε πολλαπλές κατευθύνσεις και η στήριξη του ΕΒΕΣ που επιδιώξαμε, μόνο θετικά αποτελέσματα μπορεί να επιφέρει» δήλωσε στην ΕΡΤ Σερρών ο Δήμαρχος Ηράκλειας Κλεάνθης Κοτσακιαχίδης, υποστηρίζοντας πως τα νεωτεριστικά στοιχεία της φετινής διοργάνωσης θα τα παρουσιάσει επισήμως την επόμενη εβδομάδα.

Πηγή: ert.gr
Από το Blogger.