y
[GDK][carousel2][#5E00FF]


Σε τίποτα δεν θυμίζουν ​πλέον,​ τις εικόνες εγκατάλειψης του παρελθόντος οι Δημοτικοί Ξενώνες της Χρυσοπηγής που ​πρόσφατα,​ έχουν ανακαινιστεί και αποτελούν ένα στολίδι καλαισθησίας για την περιοχή.


Το συγκρότημα διαθέτει 191 κλίνες, ζεστό νερό για κάθε δωμάτιο, εστιατόριο και χώρο υποδοχής κ.α.. Μάλιστα ο Δήμος Σερρών φιλοξενεί δωρεάν Πολιτιστικούς και Αθλητικούς Συλλόγους οι οποίοι το τελευταίο διάστημα δείχνουν μεγάλο ενδιαφέρον για τους ξενώνες.

Για το έργο που συντελείται στην Χρυσοπηγή ​,​ μας μίλησε η Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Σερρών κ. Βασιλική Μπουρβάνη​,​ η οποία εθελοντικά φροντίζει για την ορθή λειτουργία του χώρου.

«Φιλοξενούμε μόνο αθλητικούς και πολιτιστικούς συλλόγους τα οποία τα δίνει ο Δήμος δωρεάν. Κάνουμε τέσσερις φορές το χρόνο φιδοκτονία, απεντόμωση, απολύμανση, κάνουμε καθαρισμό από χόρτα κ.α. Γίνονται διάφορες εργασίες κάνουμε έλεγχο στα κτήρια ο υδραυλικός, ο μαραγκός αν έχουμε κάποιο πρόβλημα, αν γίνει κάτι ειδοποιούμε τον Δήμο έρχονται τα συνεργεία και ότι χρειάζεται το διορθώνουμε. Τα δίνουμε δωρεάν στους Συλλόγους, αυτοί αναλαμβάνουν μόνο την καθαριότητα και το πετρέλαιο γιατί έχουμε τους λέβητες, κάθε δωμάτιο έχει το δικό του μπάνιο. Προσέχουμε πολύ τις εγκαταστάσεις γιατί ήταν σε πάρα πολύ κακή κατάσταση, σήμερα είναι κόσμημα οι δημοτικές εγκαταστάσεις.

Πρόσφατα που ήρθαν κάποια μουσικά σχολεία από την Κομοτηνή και στο βιβλίο επισκεπτών που έχουμε μας έχουν δώσει τα συγχαρητήρια. Ενδιαφέρον εξέφρασε πρόσφατα ένας Σύλλογος ΤΑΕ-ΚΒΟΝΤΟ να έρθει να κάνει την προετοιμασία του για να συμμετάσχει σε ένα τουρνουά, είχαν έρθει και πέρσι και τους άρεσε. Προσπαθούμε να τους προσέξουμε όσο καλύτερα γίνεται. Υπάρχει ενδιαφέρον από τους συλλόγους. Κάνω εθελοντισμό αυτή τη στιγμή θέλω να προσφέρω στην πόλη μου, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Δήμαρχο κ. Πέτρο Αγγελίδη και την Τεχνική Υπηρεσία για το έργο τους».

Πηγή: serresparatiritis.gr
Από το Blogger.