y
[GDK][carousel2][#5E00FF]

Ο Πασχάλης Τόνιος και ο Γρηγόρης Βαλτινός παρουσιάζουν σε μία διαφορετική συναυλία την «Ιστορία του ελληνικού τραγουδιού από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα» το Σάββατο 6 Αυγούστου 2016 και ώρα 21:00 στον χώρο του Αρχαιολογικού Πάρκου του Δήμου Αμφίπολης, στο πλαίσιο του 18ου Φεστιβάλ Αμφίπολης.

ΑΜΦΙΠΟΛΗ, 18ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΜΦΙΠΟΛΗΣ, ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΤΟΝΙΟΣ, ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΒΑΛΤΙΝΟΣ, ΣΕΡΡΕΣ, ΣΥΝΑΥΛΙΑ,

Ένα συναρπαστικό μουσικό ταξίδι μέσα στον χρόνο με τραγούδια εμβληματικά και διαχρονικά, μουσικές  γέφυρες - μνήμες του ελληνισμού, μέσα στους αιώνες. Τραγούδια που καλύπτουν όλες τις μουσικές επιθυμίες - ιστορικά, κλέφτικα, παραδοσιακά, μικρασιατικά, ρεμπέτικα, λαϊκά, έντεχνα – αλλά αρχαίο και βυζαντινό μέλος.

Στη συναυλία θ΄ ακουστούν, επίσης, και τρία αποσπάσματα από την καινούρια δισκογραφική δουλειά του Πασχάλη Τόνιου, με τίτλο «ΕΥΘΕΩΣ», στην οποία συμμετέχουν οι Γιώργος Νταλάρας, Γλυκερία και Γιάννης Ζουγανέλης.

Στην «Ιστορία του ελληνικού τραγουδιού από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα» συμμετέχουν οι: Ιωάννα Γιαννοπούλου, Χριστίνα Παπαδοπούλου, Πανδώρα Καμπούρη και η Μεικτή Χορωδία Ωδείου Σερρών Βασίλη Ταπέ.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:

Μουσικοί:

Μαργαρίτης Πετινάρης (πιάνο)
Μανώλης Ζαχαρίου (μπουζούκι)
Παναγιώτης Βερνάρδος (βιολί)
Κώστας Γιαννακάκης (μπάσο)
Δημήτρης Μητρούσης (τύμπανα)



«Ιστορία του ελληνικού
τραγουδιού από την
αρχαιότητα μέχρι
σήμερα»
Αρχαιολογικό
Πάρκο Αμφίπολης
Σάββατο
6 Αυγούστου
2016
21:00 μ.μ.
Γενική είσοδος: 10
Φοιτητικό: 7
Ανέργων: 7
ΑμεΑ: 7

Από το Blogger.