y
[GDK][carousel2][#5E00FF]

Το θολό τοπίο παραμένει όσον αφορά την επόμενη μέρα του Πανσερραϊκού, αφού ούτε και κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας ελήφθη κάποια απόφαση

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΣΕΡΡΕΣ, ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ,

Σε τεντωμένο σχοινί εξακολουθεί να ακροβατεί ο Πανσερραϊκός. Οι μέρες περνούν, ο Αύγουστος βρίσκεται προ των πυλών και κανείς δεν ξέρει τι μέλλει γενέσθαι όσον αφορά την επόμενη μέρα της ομάδας.

Παρ’ ότι υπήρχε η αίσθηση πως κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας θα ξεκαθάριζε το τοπίο όσον αφορά την επόμενη μέρα των «λιονταριών» κάτι τέτοιο δεν συνέβη. Επομένως, για άλλη μια φορά οι εξελίξεις μετατίθενται με αποτέλεσμα να χαθεί και άλλος πολύτιμος χρόνος. Όπως λένε κύκλοι της διοίκησης, πιθανώς σήμερα να υπάρξει νέα συνάντηση μεταξύ των μετόχων προκειμένου να αποφασίσουν τι πρόκειται να συμβεί από εδώ και πέρα.

Από ότι φαίνεται, πάντως, όλα δείχνουν πως η λύση που προκρίνεται η παραμονή του Χρήστου Κοράκη, ο οποίος θα πλαισιωθεί από ανθρώπους της νυν διοίκησης και όλοι μαζί θα αναλάβουν να τρέξουν την ομάδα στο επόμενο πρωτάθλημα της Football League.

Πηγή: metrosport.gr
Από το Blogger.