y
[GDK][carousel2][#5E00FF]


Τους 21 αθλητές και τους 8 προπονητές που απαρτίζουν την Εθνική Ομάδα Στίβου Εφήβων-Νεανίδων υποδέχτηκε την Πέμπτη 7-7-2016 ο Αντιπεριφερειάρχης Γιάννης Μωυσιάδης, στην αίθουσα Κων/νος Καραμανλής της Π.Ε. Σερρών.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΣΕΡΡΕΣ, Π.Ε.ΣΕΡΡΩΝ, ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΣΕΡΡΩΝ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΩΥΣΙΑΔΗΣ, ΣΤΙΒΟΣ,

Οι νεαροί αθλητές βρίσκονται στις Σέρρες προκειμένου να αγωνιστούν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στίβου εφήβων – νεανίδων που θα φιλοξενηθεί στις Σέρρες το ερχόμενο Σαββατοκύριακο (9-10/7/2016).

Ο Γιάννης Μωυσιάδης καλωσόρισε με μεγάλη χαρά τους αθλητές στις Σέρρες και τους συνεχάρη για την επίμονη προσπάθεια που καταβάλλουν, ώστε να βελτιώνονται διαρκώς στο πεδίο  του αθλητισμού που έχουν επιλέξει.

Παράλληλα ο Γιάννης Μωυσιάδης τόνισε πως η πολιτεία πρέπει να συνειδητοποιήσει πως με τα ανεπαρκή κονδύλια προς την τοπική αυτοδιοίκηση ,οι χώροι άθλησης των παιδιών δεν μπορούν να συντηρηθούν με τον τρόπο που πρέπει, με αποτέλεσμανα δυσχεραίνεται η προσπάθεια των αθλητών.

«Είναι γεγονός πως η στήριξη προς τον αθλητισμό από την πολιτεία βαίνει διαρκώς μειούμενη. Ωστόσο αυτό που κυρίως μετράει στον αθλητισμό και δη στον πρωταθλητισμό είναι η ψυχή. Ως παλιός αθλητής και ο ίδιος, σας λέω πως δεν πρέπει ποτέ να ξεχνάτε πως η θέληση είναι η βασική προϋπόθεση για κάθε επιτυχία» δήλωσε συγκινημένος στα παιδιά ο Αντιπεριφερειάρχης, δίνοντας ευχές για ακόμη μεγαλύτερες διακρίσεις με τη φράση «όλο ψηλότερα ν’ ανεβαίνεις, όλο μακρύτερα να βλέπεις».

Ο Γιάννης Λιούμπας, μέλος του Δ.Σ. του ΣΕΓΑΣ καθώς και ο Πασχάλης Μπούμπας Πρόεδρος ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης κάλεσαν όλους τους Σερραίους να στηρίξουν τους επικείμενους αγώνες με την παρουσία τους στις κερκίδες. Παράλληλα ευχαρίστησαν την Περιφέρεια και τον Δήμο Σερρών για την στήριξη. Την ικανοποίηση του για το γεγονός ότι μία ακόμη μεγάλη αθλητική διοργάνωση φιλοξενείται στις Σέρρες εξέφρασε και ο πρόεδρος του ΟΠΑΚΠΑ του δήμου Σερρών Μαργαρίτης Χατζημαργαρίτης.

Κάλεσμα προς όλους τους Σερραίους να τους υποστηρίξουν στους αγώνες απηύθυναν και οι αθλητές, μεταξύ των οποίων βρίσκονται και δύο  με κορυφαίες επιδόσεις στον κόσμο στην ηλικία τους.

Πρόκειται για τον Μίλτο Τεντόγλου με κορυφαία επίδοση στο μήκος, ο οποίος θα συμμετάσχει στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο καθώς και τον Οδυσσέα Μουζενίδη με κορυφαία επίδοση στην σφαιροβολία.

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Εφήβων – Νεανίδων διοργανώνουν οι: ΣΕΓΑΣ, ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΑΝΑΤ.ΜΑΚΕΔ.-ΘΡΑΚΗΣ, Π.Ε. ΣΕΡΡΩΝ, ΔΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ.
Από το Blogger.