y
[GDK][carousel2][#5E00FF]


Νέες σερραϊκές επιτυχίες στον στίβο. Ο Μιχάλης Γεννίκης του ΟΦΚΑ Σέρρες, κατέκτησε τη 2η θέση στη δισκοβολία με επίδοση 53.25μ (6η προσπάθεια) στην Αθλητική Συνάντηση Παίδων-Κορασίδων Ελλάδας Κύπρου, που διεξήχθη στο Εθνικό Στάδιο Στίβου Λευκωσίας Κύπρου, το διήμερο 27-28 Ιουλίου 2016.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΣΕΡΡΕΣ, ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΣΤΙΒΟΣ, ΟΦΚΑ ΣΕΡΡΕΣ,

Οι αγώνες πραγματοποιούνται κάθε χρόνο, εναλλάξ μια στη Κύπρο και μια στη Ελλάδα και μετέχουν αθλητές των Εθνικών ομάδων των δύο χωρών.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΣΕΡΡΕΣ, ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΣΤΙΒΟΣ, ΟΦΚΑ ΣΕΡΡΕΣ,

Νέο ατομικό ρεκόρ

Η επίδοση που πέτυχε ο Μιχάλης Γεννίκης, αποτελεί νέο ατομικό ρεκόρ, καθώς βελτίωσε την επίδοσή του κατά 80 εκατοστά (προηγούμενο ατομικό ρεκόρ 52,45μ). Ο προπονητής του Γιάννης Φράγκογλου, δεν μπορεί παρά να είναι ικανοποιημένος από την αγωνιστική κατάσταση του αθλητή του.

Σε δηλώσεις του στο anexartitos.gr, αμέσως μετά το τέλος των αγώνων ο Μιχάλης Γεννίκης μας είπε πως η επίδοσή του θα μπορούσε να ήταν ακόμη καλύτερη, αν οι καιρικές συνθήκες ήταν καλύτερες, καθώς ο αέρας ήταν πολύ δυνατός. Επίσης δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον προπονητή του (Γιάννη Φράγκογλου), τους γονείς του και τους φίλους του, που τον στήριξαν στις καλές αλλά και στις κακές στιγμές.

Πηγή: anexartitos.gr
Από το Blogger.