y
[GDK][carousel2][#5E00FF]

Οι ημέρες κυλούν για τον Πανσερραϊκό χωρίς κάποια ουσιαστική εξέλιξη στην επόμενη ημέρα της ομάδας διοικητικά και τα δημοσιεύματα περί οριστικής συμφωνίας με τους Γερμανούς δεν επιβεβαιώνονται από κανένα από τα δύο στρατόπεδα.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ,

Οι «κόκκινοι» σημειώνουν για ακόμη μία φορά πως περιμένουν να γίνουν πράξεις τα όσα τους λένε εγγράφως και ο Jorg Zweitz τονίζει πως η υπόθεση είναι σε καλό δρόμο χωρίς να μπορεί να προχωρήσει σε παραπάνω σχόλια.

Το σίγουρο είναι πως την Τρίτη υπάρχει Δ.Σ στην ομάδα προκειμένου να πέσουν στο τραπέζι όλες οι προτάσεις και τα δεδομένα και αναλόγως να παρθούν αποφάσεις. Μπορεί φαινομενικά οι ημερομηνίες να πιέζουν, ωστόσο στον Πανσερραϊκό αυτό είναι το τελευταίο που σκέφτονται αυτή την στιγμή, γιατί αφενός βλέπουν πως ελάχιστες ομάδες έχουν δραστηριοποιηθεί για την ώρα και αφετέρου υπάρχει πρόθεση από τους νυν διοικούντες να μείνει ένα σημαντικό κομμάτι του υπάρχοντος ρόστερ, οπότε ο σχεδιασμός θα είναι σίγουρα πιο εύκολος.

Όσον αφορά τις κατευθύνσεις που μπορεί να πάρει η ομάδα; Από την μία υπάρχει ο Χρήστος Κοράκης βασικά, μαζί με τον Γιώργο Κουρτίδη που θέλουν να συνεχίσουν και έχουν κάνει επαφές με δύο επιχειρηματίες εκτός Σερρών προκειμένου να μπούνε στην ομάδα, ωστόσο θέλουν να διασφαλίσουν σημαντικά θέματα για να γίνει αυτό και σίγουρα θέλουν και… ζεστό χρήμα για να τρέξουν το χτίσιμο της ομάδας.

Από την άλλη υπάρχει η περίπτωση των Γερμανών που επιμένουν… ελληνικά έχοντας, όπως λένε, σε ετοιμότητα τον επενδυτή που έχουν βρει για να βάλει τα χρήματα του, ωστόσο και εκεί υπάρχουν τα ερωτήματα: «ποιοι είναι αυτοί που θα έρθουν; γιατί θα έρθουν; τι θέλουν να κάνουν;». Σε καμία περίπτωση οι διοικούντες δεν θέλουν να δώσουν την ομάδα απλά για να φύγει από τα χέρια τους.

Τώρα αν δεν μπορέσει να προχωρήσει τίποτα από τα προαναφερθέντα ο Πανσερραϊκός θα βρεθεί σε εξαιρετικά δύσκολη θέση και με άγνωστο το τι μπορεί να επακολουθήσει, καθώς η λύση του κόσμου ναι μεν ακούγεται ρομαντική, αλλά στην σκληρή πραγματικότητα δείχνει ουτοπική!

Πηγές: serressport.gr | mikriliga.com
Από το Blogger.