y
[GDK][carousel2][#5E00FF]

Θύμα απαγωγής φέρεται να έχει πέσει ο Άλαν Πουλίδο, σύμφωνα με τα ΜΜΕ του Μεξικού!  Οι αστυνομικές Αρχές της επαρχίας Ταμαουλίπας επιβεβαιώνουν την απαγωγή του επιθετικού του Ολυμπιακού, Άλαν Πουλίδο, τα ξημερώματα της Κυριακής (τοπική ώρα).

ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΚΟΣΜΟΣ, ΑΛΑΝ ΠΟΥΛΙΔΟ, ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ΑΠΑΓΩΓΗ,

Πάντοτε όπως αναφέρουν τα ΜΜΕ της πατρίδος του ποδοσφαιριστή των «ερυθρολεύκων», «...ο Πουλίδο εξαφανίστηκε περίπου στις 02:00 το βράδυ του Σαββάτου στην περιοχή Ταμαουλίπας και έκτοτε δεν έδωσε σημεία ζωής».

Κατόπιν η οικογένειά του απευθύνθηκαν στην αστυνομία, η οποία μετα από  έρευνα που έκανε και πληροφορίες που εξέτασε, κατέληξε στο συμπέρασμα οτι ο πρώην παίκτης του Λεβαδειακού απήχθη από αγνώστους!

Σύμφωνα με τα όσα προκύπτουν ο Πουλίδο φέρεται να είχε βρεθεί σε ένα πάρτι μαζί με την κοπέλα του Ιλεάνα και στη συνέχεια (ενώ ταξίδευαν) να έπεσαν θύμα επίθεσης έξι ενόπλων. Οι τελευταίοι όρμησαν στο ζευγάρι στον δρόμο από ένα φορτηγάκι, αφού πρώτα τους είχαν κλείσει τον δρόμο! 

Σύμφωνα, δε, με τις ίδιες πηγές, οι απαγωγείς απελευθέρωσαν έπειτα το κορίτσι, που βρέθηκε στην είσοδο ενός πάρκου. Εν συνεχεία η Αστυνομία δέχθηκε μία κλήση και αμέσως στην περιοχή βρέθηκε ελικόπτερο για να την «χτενίσει». 

Μέχρι στιγμής τα ΜΜΕ της χώρας, γράφουν πως η κατάθεση της κοπέλας δεν μπόρεσε να βοηθήσει ιδιαίτερα τις Αρχές, οι οποίες με τη σειρά τους δεν έχουν εκδώσει επίσημο ανακοινωθέν για το συμβάν. 

Η ΠΑΕ Ολυμπιακος βρίσκεται σε επικοινωνία με την οικογένεια του ίδιου του ποδοσφαιριστή, αλλά και τις Αρχές του Μεξικού για οποιαδήποτε εξέλιξη γύρω από την υπόθεση. Οι πειραιώτες σημειώνουν ότι ο σύλλογος θα προβεί σε επίσημη τροποθέτηση, μόνο όταν υπάρξει κάτι ανακοινώσιμο.

Πάντως η οικογένεια του Πουλίδο φέρεται να επιβεβαιώνει οτι ο Αλαν Πουλίδο δεν επέστρεψε στο σπίτι του, άρα φοβάται πως κάτι έχει συμβεί. Επίσης οι άνθρωποι του Μεξικανού επιθετικού υποστηρίζουν οτι κανείς από τους φερόμενους ως απαγωγείς δεν έχει επικοινωνήσει μαζί τους.

Να σημειώσουμε οτι ο τηλεοπτικός σταθμός «Milenio» υποστηρίζει οτι σε επικοινωνία που είχε με τον αδερφό του Πουλίδο, επιβεβαίωσε την εξαφάνιση του ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού, και τους φόβους περί απαγωγής του.

Πηγή: sentragoal.gr
Από το Blogger.