y
[GDK][carousel2][#5E00FF]

Την δύναμη του νερού, καθώς επίσης και την γαλήνη των αιωνόβιων πλάτανων θα απολαύσει όποιος ακολουθήσει τους Tracers στην πεζοπορική εκδρομή στην κοιλάδα του Κρουσοβίτη.

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΣΕΡΡΕΣ, Trace Your Eco, ΑΧΛΑΔΟΧΩΡΙ, ΚΑΡΥΔΟΧΩΡΙ, ΚΡΟΥΣΟΒΙΤΗΣ ΠΟΤΑΜΟΣ,

Μια διαδρομή πανέμορφη που χαρακτηρίζεται από σημεία ιδιαίτερου κάλλους που οδηγούν σε καταρράκτες, υπόγειο ποταμό, σπήλαια και παραδοσιακά πέτρινα τοξωτά γεφύρια!

To αναλυτικό πρόγραμμα

Κυριακή 29/5

Αναχώρηση στις 7:00 π.μ. από πλατεία Αριστοτέλους [μπροστά από το άγαλμα του Βενιζέλου] με λεωφορείο για το Σιδηρόκαστρο. Μία μικρή στάση στην περιοχή "ζεστά νερά" για να θαυμάσουμε ένα μοναδικό φυσικό φαινόμενο!

Στο σημείο αυτό ο ποταμός Κρουσοβίτης χάνεται στα έγκατα της γης δημιουργώντας πρωτογενές σπήλαιο 130 μέτρων το δεύτερο μεγαλύτερο στον κόσμο! Εδώ πέφτουν και τα νερά από τις πηγές των ζεστών νερών της περιοχής δημιουργώντας τον ένα από τους δυο φυσικούς καταρράκτες της περιοχής!

Στην συνέχεια με το λεωφορείο μας θα μεταφερθούμε στο σημείο όπου και θα ξεκινήσει η πεζοπορία μας.

Επτά πέτρινα γεφύρια μιας άλλης εποχής κατασκευασμένα από Ηπειρώτες μάστορες μας περιμένουν να τα ανακαλύψουμε δίπλα στον ποταμό Κρουσοβίτη.

Η διαδρομή μας ειναι πανέμορφη και εύκολη δίπλα στο ποτάμι, χωρίς υψομετρικές διαφορές.

Τερματισμός μας θα ειναι το χωριό Καρυδοχώρι. Εκεί θα μας περιμένει το λεωφορείο για να μας μεταφέρει στο Αχλαδοχώρι για φαγητό και καφέ στην κεντρική του πλατεία.

Η διαδρομή προσφέρεται και για παιδιά ηλικίας από 8 χρονών και επάνω!

Ώρες πεζοπορίας 16:30-17:00

Βαθμός δυσκολίας Α-Β [Εύκολο-Μέτριο]

Επιστροφή στην Θες/νίκη το απόγευμα 

Το κόστος συμμετοχής είναι 16 ευρώ και περιλαμβάνει την μεταφορά με λεωφορείο από Θεσσαλονίκη και επιστροφή.

Έμπειρους συνοδούς βουνού στην πεζοπορική διαδρομή. Το συντονισμό και την οργάνωση έχει το Trace Your Eco.

Για την καλύτερη οργάνωση της εκδρομής, σας παρακαλούμε δηλώστε εγκαίρως την εγγραφή σας!

Βοηθήστε μας συμβάλλοντας θετικά στην αποτελεσματικότερη διοργάνωση των εξορμήσεών μας δηλώνοντας συμμετοχή κι εξοφλώντας το αντίτιμο έγκαιρα.

Υ.Γ 1 Τι πρέπει να έχετε μαζί σας:
Καλό ζευγάρι παπούτσια για περπάτημα,[ορειβατικά μποτάκια-η καλά αθλητικά παπούτσια] μπαστούνια[μπατόν], μικρό σακίδιο για προσωπικά αντικείμενα, κάποιο σνακ για ενέργεια [ξηρούς καρπούς -παστέλι-μπάρα ενέργειας-φρούτα] αδιάβροχο μπουφάν, μια μπλούζα για να αλλαξετε , μπουκάλι νερό 2 λίτρων, καπέλο, αντιηλιακή κρέμα φωτογραφική μηχανή, όρεξη για περπάτημα και καλή διάθεση!

[Στο λεωφορείο μπορείτε να αφήσετε μια τσάντα με μια δεύτερη αλλαξιά ρούχα σε περίπτωση που ιδρώσετε και θέλετε να αλλάξετε].

Υ.Γ.2 Το πρόγραμμα μπορεί να τροποποιηθεί αν συντρέχουν λόγοι ασφάλειας της πεζοπορικής μας ομάδας η λόγω καιρικών συνθηκών.

Οι ενδιαφερόμενοι που θέλουν να συμμετάσχουν θα πρέπει να τακτοποιήσουν την οριστική εγγραφή τους καταβάλλοντας όλο το ποσό [16 ευρώ] στο IBAN GR3501107940000079460570983 στην ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ[Δικαιούχος Τσιαλίκης Στέλιος]

Να σας ενημερώσουμε επίσης ότι σε περίπτωση που κάνετε ηλεκτρονική κατάθεση από τράπεζα εκτός Εθνικής θα μας χρεώσει εμάς 4 ευρώ τα οποία θα πρέπει να μας τα καταβάλετε μετά!

Πριν κάνετε την κατάθεση παρακαλούμε πρώτα θα πρέπει να μας πάρετε ένα τηλ. για να σας γράψουμε στην λίστα συμμετοχής!

ΟΙ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΕΣ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΑΤΑΙΩΣΗΣ ΤΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΟΥΤΕ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ
ΟΥΤΕ ΣΥΜΨΗΦΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΕΠΟΜΕΝΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ

Για περισσότερες πληροφορίες στο τηλ. 6977307502 Vodafon
ή στο email traceyecoM@gmail.com

Από το Blogger.