y
[GDK][carousel2][#5E00FF]

Την πρώτη του ήττα στα μπαράζ ανόδου στη Γ εθνική γνώρισε ο Απόλλων Παραλιμνίου που έχασε 2-1 στην έδρα του από τον Α.Ο. Καρδίας.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΣΕΡΡΕΣ, ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ,

Οι πρωταθλητές της ΕΠΣ Σερρών είχαν να αντιμετωπίσουν ατυχία, αστοχία, αναγκαστικές αλλαγές με τραυματισμούς βασικών παικτών αλλά και μια νεανική ομάδα με καλά τρεξίματα και παίκτες «διψασμένους» για διάκριση. Όλα στο παιχνίδι πήγαν… στραβά για τους πρωταθλητές της ΕΠΣ Σερρών. Χαμένες ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο, ένα δοκάρι με το Θόδωρο Αγγελακά στο 31ο και δύο αναγκαστικές αλλαγές με τους τραυματισμούς του Αγγελακά (διάστρεμμα στην ποδοκνημική) και Τάκα.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΣΕΡΡΕΣ, ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ,

Οι Σερραίοι, όπως λένε, δεν παρατάνε τα όπλα, υποστηρίζουν ότι δεν χάθηκε τίποτα κι ετοιμάζονται για το παιχνίδι της Τετάρτης στην Πετρούσα (χωρίς όμως τους τραυματίες Αγγελακά και Τάκα και τον τιμωρημένο Λιάρα που αποβλήθηκε στις καθυστερήσεις του αγώνα).

ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΣΕΡΡΕΣ, ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ,

Το γκολ του αγώνα

6ο μετά από πάσα του Κώστα Τριανταφύλλου ο Δημήτρης Τσουλχάς με διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή άνοιξε το σκορ(1-0)

24ο μετά από εκτέλεση φάουλ του Χαρίση, πήρε την κεφαλιά ο Μπιμπισίδης και ο Κώστας Χατζηδρόσος με κοντινή προβολή ισοφάρισε σε 1-1

80ο μετά από σέντρα του Χαρίση, ο Κώστας Μερεσιώτης στην προσπάθεια του να απομακρύνει, με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του (1-2).

Απόλλων Παραλιμνίου: Χατζηγιαννάκης, Κοσμίδης, Κωφοκώτσιος, Μερεσιώτης, Τάκας(28o λ.τ. Βουδουρίδης), Τριανταφύλλου Κ., Λιάρας, Τριανταφύλλου Δαμ., Τσουλχάς, Αγγελακάς(73′ λ.τ. Ζάγκας), Ρούμπος Λ.(46′ Κωνσταντινίδης)

Α.Ο. Καρδίας: Φαρμάκης, Μαυρής, Κουκουρώνας, Μπιμπισίδης, Καμπουρίδης(57′ Κωνσταντινίδης), Συρόπουλος, Ξανθόπουλος(89′ Μαρινόπουλος), Χατζηδρόσος, Δούκας(67′ Στεφανίδης), Χαρίσης, Προσκυνητόπουλος

Τα αποτελέσματα της 3ης αγωνιστικής του ομίλου

Απόλλων Παραλιμνίου-Α.Ο. Καρδίας: 1-2

Μακεδονικός-Δόξα Πετρούσας: 2-1

Βαθμολογία
  1. Μακεδονικός 7
  2. Α.Ο. Καρδίας 6
  3. Απόλλων Παραλιμνίου 4
  4. Δόξα Πετρούσας 0
Επόμενη αγωνιστική (Τετάρτη 25 Μαΐου 2016)

Δόξα Πετρούσας-Απόλλων Παραλιμνίου

Μακεδονικός-Α.Ο. Καρδίας

Πηγή: ert.gr
Από το Blogger.