y
[GDK][carousel2][#5E00FF]

Με εντός έδρας ήττα με σκορ 0-5 από τον Απόλλωνα Σμύρνης έκλεισε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις στην φετινή ΟΠΑΠ Football League ο Πανσερραϊκός.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, ΣΕΡΡΕΣ, ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ,

Ο Αγώνας

Α΄Ημίχρονο

Τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης παίχτηκε αναγνωριστικό ποδόσφαιρο, οι φιλοξενούμενοι θα απειλήσουν πρώτοι στο 11΄και 19΄ με τους Στεργίδη και Καμαρά αντίστοιχα ωστόσο  ο Καστανιώτης θα αντιδράσει σωστά και θα αποσβήσει τον κίνδυνο. Το σκορ θα ανοίξει στο 32΄ ο Καμαρά που με σουτ θα παραβιάσει την εστία του Πανσερραϊκού για το 0-1. Ο Ανδρέου θα προσπαθήσει να απαντήσει δύο λεπτά αργότερα όμως το σουτ του θα απομακρύνει σε κόρνερ ο Ταϊρης. Ο Απόλλων θα διπλασιάσει τα τέρματα του στο 35΄με τον Καμαρά να βγαίνει στην αντεπίθεση και να νικά τον Καστανιώτη με πλασέ. Στο 41΄ο Δωματάς θα δοκιμάσει το πόδι του με τον τερματοφύλακα της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» να απομακρύνει, το ίδιο θα συμβεί και σε ένα σουτ του Ιωαννίδη με τον Ταϊρη να εκτινάσσεται αποσοβώντας τον κίνδυνο  για την ομάδα του. Ο Στεργίδης θα ανεβάσει τον δείκτη του σκορ στο 0-3 ενώ ο ίδιος παίκτης στια καθυστερήσει του πρώτου μέρους θα δοκιμάσει νέου σουτ η μπάλα θα βρει στο δοκάρι και θα στρωθεί στον Καμαρά που από κοντά θα κάνει το 0-4 πετυχαίνονται παράλληλα το χα-τρικ.

Β΄Ημίχρονο

Στο δεύτερο μέρος και πιο συγκεκριμένα στο 51΄ ο Βάντερσον θα διαμορφώσει το τελικό 0-5 με σουτ από το ύψος του πέναλτι.

Οι Συνθέσεις:

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Ν. Κάκογλου): Καστανιώτης, Καρράς, Ιωαννίδης(46' Καψάλης), Βοσκόπουλος, Παπατζίκος, Τσιμίκας, Ανδρέου(46' Γιάντσης), Ρούτσης, Τριανταφυλλάκος, Δωματάς, Παπαστεργίου(65' Ντα Κόστα)

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Γ. Βαζάκας): Ταΐρης, Πάνος, Δεληζήσης, Αρναούτογλου, Γκότοβος, Σουνάς(79' Φαρινόλα), Φατιόν(53' Ψιάνος), Παρπέξ, Στεργίδης, Καμαρά(60' Καλλέργης), Βάντερσον

Πηγή: panserraikos1964.gr
Από το Blogger.