y
[GDK][carousel2][#5E00FF]


Έφυγε εχθές από τη ζωή ο πρώην βουλευτής του ΛΑΟΣ Ηλίας Πολατίδης.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΣΕΡΡΕΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΗΛΙΑΣ ΠΟΛΑΤΙΔΗΣ

Γεννήθηκε το 1966 στις Σέρρες και εξελέγη βουλευτής της περιοχής με τον ΛΑΟΣ του Γιώργου Καρατζαφέρη δύο φορές, το 2007 και το 2009.

Ο Ηλίας Πολατίδης, επαγγελματικά ασχολήθηκε με τον χώρο των υπολογιστών ως προγραμματιστής και ως εισηγητής σε σεμινάρια Πληροφορικής. Ως Μηχανικός εργάστηκε σε εργοτάξια (ενεργειακά έργα ΔΕΗ και διυλιστηριακά ΕΛ.ΠΕ.) με τις μεγαλύτερες ελληνικές κατασκευαστικές εταιρείες.

Υπήρξε από πολύ μικρή ηλικία ενεργός πολιτικά με συμμετοχή στη φοιτητική παράταξη της ΔΑΠ και την ΟΝΝΕΔ. Διετέλεσε πρόεδρος της Νομαρχιακής επιτροπής της ΟΝΝΕΔ Ν. Σερρών. Από το κόμμα της ΝΔ αποχώρησε το 1997 λόγω ιδεολογικών διαφωνιών. Στο Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό εντάχθηκε το 2001. Συμμετείχε στο Α' συνέδριο του κόμματος και από τον Δεκέμβριο του 2002 έως και τον Ιανουάριο του 2004 διετέλεσε πρόεδρος της Μητροπολιτικής Επιτροπής ΛΑ.Ο.Σ. Σερρών. Από την θέση αυτή παραιτήθηκε για να συμμετάσχει στις εθνικές εκλογές του 2004.

Την ανακοίνωση του θανάτου του, έκανε μέσω facebook ο εκπρόσωπος Τύπου του ΛΑΟΣ και της Εθνικής Ενότητας Κωστής Αϊβαλιώτης.

Πηγή: zougla.gr
Από το Blogger.