y
[GDK][carousel2][#5E00FF]


Νίκη παραμονής για τον Αχαρναϊκό. Η ομάδα του Μενιδίου επικράτησε 2-1 του Πανσερραϊκού, καθώς ήταν καλύτερη και η υπεροχή της απέδωσε καρπούς. Το 1-0 έκανε στο 6' ο Ταμπάκης με σουτ, αλλά οι Σερραίοι, στο ντεμπούτο του Νικηφόρου Κάκογλου ως πρώτος προπονητής, έφτασαν στο 1-1 στο 47' με σουτ του Ιωαννίδη έξω από την περιοχή.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΣΕΡΡΕΣ, ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ,

Οι "πράσινοι" συνέχισαν να πιέζουν τα "λιοντάρια" και τελικά το προβάδισμα έδωσε ο Ομπράντοβιτς στο 75', με ατομική ενέργεια και σουτ μέσα από την περιοχή και αριστερά. Επί της ουσίας ο Αχαρναϊκός έχει κερδίσει την παραμονή του, κάτι ασφαλώς που ισχύει και για τον Πανσερραϊκό. Σημειώνεται ότι ο Φουρτάδο εκνευρίστηκε με την αλλαγή του και πήγε αμέσως στα αποδυτήρια.

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ (Δημήτρης Αρναούτης): Μπαμπανιώτης, Μωϋσιάδης, Μουστάκης, Μαρής, Κωστόπουλος, Χριστοφιλέας, Αναστασίου (57' Παπατόλιος), Ομο, Ταμπάκης (64' Καλογερόπουλος), Ομπράντοβιτς, Παβίσεβιτς (91' Ματσούκας)

ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ (Νικηφόρος Κάκογλου): Μέλκας, Παπατζίκος, Βοσκόπουλος, Καρράς (86' Στεργιανός), Ιωαννίδης, Καψάλης, Ανδρέου (58' Ολίσε), Τριανταφυλλάκος, Γιάντσης, Ρούτσης, Φουρτάδο (79' Παπαστεργίου)

Διαιτητής: Μήτση (Πειραιά)

Βοηθοί: Νικολαδός (Αθηνών), Μπαλιάκα (Λέσβου)

Πηγή: sport24.gr
Από το Blogger.