y
[GDK][carousel2][#5E00FF]

Η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Σερρών και ο Σύλλογος Φίλων Δημόσιας Βιβλιοθήκης Σερρών παρουσιάζουν την Δευτέρα 21 Μαρτίου 2016 και ώρα 20:00 μ.μ. το Κινέζικο Ακροβατικό Μπαλέτο στο κλασσικό έργο "Swan Lake" (Show China) "Η Λίμνη των Κύκνων" του Πιότρ Ίλιτς Τσαικόφσκι.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΣΕΡΡΕΣ, Δ.Κ. ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΣΕΡΡΩΝ, ΛΙΜΝΗ ΤΩΝ ΚΥΚΝΩΝ, ΜΠΑΛΕΤΟ, ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ,

Όταν μιλάμε για Λίμνη των Κύκνων, φέρνουμε στο μυαλό μας μια ιστορία αγάπης ανάμεσα σε έναν πρίγκιπα και μια πριγκίπισσα, με μουσική από τον Τσαϊκόφσκι. Ωστόσο, η κινεζική ακροβατική έκδοση παρουσιάζει μια διαφορετική εικόνα. Το Κινεζικό Ακροβατικό Μπαλέτο είναι ένας συνδυασμός του κλασικού μπαλέτου «Η Λίμνη των Κύκνων» με παραδοσιακά κινέζικα ακροβατικά. Η σημαντική ανακάλυψη είναι ότι οι καλλιτέχνες μπορούν και εκτελούν πιο πολύπλοκες δράσεις στον αέρα, αντί να περιορίζονται στο έδαφος. Το ακροβατικό μπαλέτο «Η Λίμνη των Κύκνων» είναι γεμάτο μαγεία και κατέστη μια σημαντική παράσταση που πρέπει να δείτε.

Η πλοκή του ακροβατικού μπαλέτο «Η Λίμνη των Κύκνων» είναι ελαφρώς διαφορετική από εκείνη του κλασικού μπαλέτου. Η παράσταση είναι μαγευτική και δικαιολογεί την επιτυχία της αφού πραγματοποίησε πάνω από 150 παραστάσεις στην Κίνα, τη Ρωσία, την Ιαπωνία και σε άλλες ασιατικές χώρες. Στην Ευρώπη στις τρεις περιοδείες του Κινέζικου ακροβατικού μπαλέτου, 2008, 2009 & 2010, παρακολούθησαν την παράσταση πάνω από 250.000 θεατές.

Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
Από το Blogger.