y
[GDK][carousel2][#5E00FF]

Ο Στέλιος Τσίλογλου είναι ένα νέο και ταλαντούχο παιδί που από μικρή ηλικία πήρε την απόφαση να ασχοληθεί με αυτό που αγάπησε. Η τύχη τον ευνόησε να κάνει σιγά σιγά το όνειρό του πραγματικότητα και με τον καιρό, με υπομονή και αυτοέλεγχο, εξελίχτηκε σε έναν σπουδαίο DJ.

DJ ΣΤΕΛΙΟΣ ΤΣΙΛΟΓΛΟΥ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΣΕΡΡΕΣ, ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ, GDK,
Photo credit: Thanasis Afxentidis
Ο Στέλιος Τσίλογλου γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 13 Μαρτίου 1997. Σε ηλικία 14 ετών βρέθηκε σε εγκαίνια καταστήματος στην Αλεξανδρούπολη όπου και διέμενε εκείνο το διάστημα. Περνώντας μπροστά από τον DJ, που έπαιζε μουσική εκεί, κοντοστάθηκε και παρακολούθησε τη διαδικασία που ακολουθούσε όπως επίσης και τον εξοπλισμό (κονσόλες). Το ενδιαφέρον του ήταν πολύ μεγάλο και έτσι άρχισε να ψάχνεται στο κομμάτι αυτό.

DJ ΣΤΕΛΙΟΣ ΤΣΙΛΟΓΛΟΥ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΣΕΡΡΕΣ, ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ, GDK,
Photo credit: Thanasis Afxentidis
Η τύχη όμως ήταν με το μέρος του και του χαμογέλασε αφού μετά από δύο ημέρες κέρδισε μεγάλο χρηματικό ποσό σε τυχερό παιχνίδι. Χωρίς δεύτερη σκέψη επενδύει όλα του τα χρήματα στην αγορά εξοπλισμού DJ.

Κάπως έτσι έγινε η αρχή και ξεκίνησε να ασχολείται πιο σοβαρά με τη μουσική έχοντας ως πρότυπο τον δημοφιλή Johnny Gerontakis.


Μετά από δύο χρόνια μετακομίζει στη Θεσσαλονίκη, στη περιοχή της Ηλιούπολης όπου του δίνεται η ευκαιρία να δουλέψει σε Cafebar. Με τον καιρό ανοίγουν νέοι δρόμοι και κάνει εμφανίσεις σε περισσότερα καταστήματα σε όλη τη Θεσσαλονίκη.

Το μεγάλο βήμα έγινε μετά από ένα περίπου χρόνο όταν ξεκίνησε να δουλεύει σε πολύ γνωστό club της Θεσσαλονίκης ανοίγοντας το πρόγραμμα της βραδιάς.

DJ ΣΤΕΛΙΟΣ ΤΣΙΛΟΓΛΟΥ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΣΕΡΡΕΣ, ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ, GDK,
Photo credit: Thanasis Afxentidis
Συνδυάζοντας δουλειά και διακοπές ο Στέλιος βρέθηκε στη Κρήτη και πιο συγκεκριμένα σε beach party στην Άρβη Ηρακλείου, ένα παραθαλάσσιο χωριό στο Δήμο Βιάννου. Εκεί έπαιξε μουσική και έκανε warm-up έχοντας δίπλα του τους πασίγνωστους Mark F. Angelo και Γιώργο Πολίτη (Djpol).

Αυτό τον καιρό ο Στέλιος σπουδάζει στο ΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας στις Σέρρες στο τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών, ενώ παράλληλα ασχολείται με το αγαπημένο του χόμπι ως DJ.

ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΣΕΡΡΕΣ, DJ ΣΤΕΛΙΟΣ ΤΣΙΛΟΓΛΟΥ, GDK,
Photo credit: Thanasis Afxentidis
Έχει κάνει warm-up (άνοιγμα προγράμματος) σε μεγάλα και γνωστά ονόματα του χώρου όπως οι: 

Mark F. Angelo, Elias Tzikas, George Prytanis Voutsas, Tasos Pilarinos, Γιώργος Πολίτης (Djpol), Λεωνίδας Λυπηρίδης (STK Lypiridis), Giwrgos Kaseris, Alexandros Tornikidis και Δημήτρης Πνευματικάκης.


Τον Στέλιο Τσίλογλου μπορείτε να τον βρείτε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

Φωτογραφίες: Thanasis Afxentidis
Επιμέλεια: SerresLand Team
Από το Blogger.