y
[GDK][carousel2][#5E00FF]

Την Παρασκευή στις 4 Μαρτίου, έχουμε την πρεμιέρα της κεντρικής μας σκηνής με το θεατρικό έργο «Εφτά λογικές απαντήσεις» του Λεωνίδα Προυσαλίδη.

ΔΗΠΕΘΕ ΣΕΡΡΩΝ, ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΕΦΤΑ ΛΟΓΙΚΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ, ΣΕΡΡΕΣ, ΣΟΦΙΑ ΜΠΙΤΖΙΔΟΥ,

Θα αφήσω στην άκρη τα τυπικά λόγια μιας ανακοίνωσης και θα σας συστήσω αυτή την θεατρική παράσταση σαν άνθρωπος που βρίσκομαι δίπλα σε νέους ανθρώπους, δηλαδή σαν μητέρα και σαν εκπαιδευτικός. 

Πιστεύω πως η επιλογή του συγκεκριμένου θεατρικού έργου δικαιολογεί τη λειτουργία ενός Δημοτικού Θεάτρου σε μια πόλη, φωτίζοντας την κοινωνική διάσταση της τέχνης.

Διάβασα το έργο που βρισκόταν ανάμεσα στις προτάσεις για το φετινό ρεπερτόριο του θεάτρου μας, και κλείνοντας το βιβλίο, σκέφτηκα: Να ένα έργο που αφορά τον σημερινό άνθρωπο! Ένα έργο που μπορεί να γεφυρώσει έστω όσο κρατάει μια παράσταση, το περίφημο χάσμα ανάμεσα στις γενιές, ανάμεσα σε γονείς και παιδιά.

Οι συντελεστές και οι ηθοποιοί της παράστασης δούλεψαν, καταθέτοντας την αλήθεια τους και την ψυχή τους, για ένα καλλιτεχνικό αποτέλεσμα που θα τιμήσει τους θεατές του θεάτρου μας. Γι’ αυτό εκπροσωπώντας τη διοίκηση του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Σερρών, θέλω με πολύ χαρά και ευθύνη, να σας καλέσω στις παραστάσεις μας.
Από το Blogger.