y
[GDK][carousel2][#5E00FF]

Αυλαία σηκώνει την Κυριακή 1 Νοεμβρίου η ενδιάμεση εκπτωτική περίοδος του Νοεμβρίου με τον εμπορικό κόσμο των Σερρών να διατηρεί προσδοκίες για αύξηση του τζίρου σε σχέση με τα προηγούμενες εκπτωτικές περιόδους.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΣΕΡΡΕΣ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ

Οι ενδιάμεσες χειμερινές εκπτώσεις θα διαρκέσουν έως και την Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2015 και κατά την διάρκεια αυτής της περιόδου πέραν της αναγραφής της παλαιάς και της νέας τιμής των προϊόντων και υπηρεσιών που πωλούνται με έκπτωση, επιτρέπεται και η αναγραφή και η εμπορική επικοινωνία ποσοστού έκπτωσης.

Δέλεαρ για τους καταναλωτές αναμένεται να αποτελέσουν οι «γενναίες» εκπτώσεις που αναμένεται σε κάποιες περιπτώσεις να ξεπεράσουν το 60% ενώ μεγαλύτερες εκπτώσεις αναμένονται σε είδη στοκ. Από την πλευρά τους οι καταναλωτές να αναμένεται όπως πάντα να προσέλθουν στην αγορά τις πρώτες ημέρες των προσφορών προκειμένου να προλάβουν ποιοτικά προϊόντα σε καλές τιμές ενώ  οι έρευνες αγοράς έχουν ήδη ξεκινήσει.

Σύμφωνα ε την Σερραία έμπορο κ. Νάνου: «Από εβδομάδα ξεκινάνε οι προσφορές του δεκαημέρου του Νοεμβρίου όλοι θα προσπαθήσουμε να κάνουμε καλύτερες τιμές για να μπορεί ο κόσμος να βγει στην αγορά ώστε και εμείς να ανεβάσουμε τους τζίρους μας και ο κόσμος να πάρει οικονομικότερα είδη. Τα να μέτρα πάντα επηρεάζουν τον κόσμο αλλά δεν μπορεί να σταματήσει , η ζωή συνεχίζεται και βέβαια από το υστέρημα τους από αυτό το λίγο που τους περισσεύει κάτι θα κάνουν και θα βγουν στην αγορά πιστεύω για να διευκολυνθούν γιατί έρχεται χειμώνας και όλοι κάτι χρειάζονται. Οι τιμές στην ένδυση και την υπόδηση είναι καλές χωρίς την έκπτωση, σκεφτείτε τώρα με την έκπτωση τα πράγματα θα είναι καλύτερα για τον πελάτη».

Με κατεβασμένα ρολά η πρώτη μέρα του δεκαημέρου προσφορών

Ωστόσο η εναρκτήρια ημέρα των εκπτώσεων σε αρκετά σημεία της Χώρας συμπεριλαμβανομένου και των Σερρών θα συνοδευτεί με λουκέτα κατόπιν αποφάσεων που έχουν λάβει οι τοπικοί Εμπορικοί Σύλλογοι ενώ κινητοποιήσεις έχει εξαγγείλει και η Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων που ζητούν η Κυριακή να παραμείνει ημέρα αργίας.  

Η 28η Οκτωβρίου τόνωσε την αγορά

Την ίδια ώρα γέμισε με κόσμο η αγορά των Σερρών την παραμονή της επετείου του Όχι με τους καταναλωτές να εκμεταλλεύονται τον καλό καιρό και να βγαίνουν για ψώνια.

Πηγή: serresparatiritis.gr
Από το Blogger.