y
[GDK][carousel2][#5E00FF]

Νίκη στο ντεμπούτο του Αλεξίου στο πάγκο της FC Serres κόντρα στον Καμπανιακό με 1-0 στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ΄Εθνικής στον 1ο Όμιλο.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΕΡΡΩΝ, ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΣΕΡΡΕΣ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ,

Οι φάσεις του αγώνα:

8΄ Τετ α τετ του Νικολίτσα ,μετά από λάθος γυρισμα του αμυντικού , που κάνει ένα ψηλοκρεμαστό πλασέ και η μπάλα περνάει μόλις άουτ.
10΄ Πλασέ του Βλάχου από καλή θέση, η μπάλα μόλις άουτ.
36΄ Διπλή φάση με σουτ του Μαυρίδη που κοντράρει στον Σαπανίδη και στη συνέχεια κοντινό σουτ του Σαπανίδη από καλή θέση που κοντράρει στον Αγγελίδη και χάνεται η ευκαρία για τον Καμπανιακό
37΄ Σέντρα του Αγγελίδη, κεφαλιά του Κρυστάλλη και στο 2ο δοκάρι ο Νικολίτσας με συρτό σουτ σκοράρει για το 1-0
59΄ Επέλαση του Κατσαρού και παράλληλο γύρισμα στην περιοχή, ο Βλάχος πλασάρει από κοντά και ο Κηπουρός με το χέρι ενστικτωδώς απομακρύνει.
74΄ Ωραία κίνηση του Κατσαρού, σουτάρει, αποκρούει ο Κηπουρός και από κοντά ο Νικολίτσας πλασάρει άουτ προ κενής εστίας.
79΄ Νέο τετ α τετ του Νικολίτσα, πλασάρει, ο Κηπουρός αποκρούει, η μπάλα φτάνει στον Κρυστάλλη που κάνει νέο σουτ και ο Σαρρίδης απομακρύνει την μπάλα που έχει δρόμο προς την εστία.

FC Serres (Α.Αλεξίου): Μπαχταρλίεφ, Γεωργιάδης, Αγγελίδης, Κασμερίδης, Παυλίδης, Καραγιαννίδης, Νικολίτσας(88΄ Παπίτσας), Κούτλας, Κρυστάλλης, Βλάχος(77΄ Παπαβασιλείου), Κατσαρός(90΄ Πολυζωϊδης)

Καμπανιακός(Θ.Γιαμουρίδης): Κηπουρός, Χατζόπουλος, Σαρρίδης, Βουρμούζης, Ρακαβίνας, Αθανασιάδης, Κουντουράς(71΄ Ανδρεόπουλος), Ταχματζίδης(60΄ Πασσιαλής), Πάλλας, Σαπανίδης, Μαυρίδης(88΄ Φουρτζιού)
Διαιτησία: Παυλίδης, Παπαδάκης, Χρυσάνης (Ημαθίας)

Πηγή: serresparatiritis.gr
Από το Blogger.